Åstrupvej 8
9800 Hjørring
96234444

torsdag 24. august

American Made


3

The Big Sick


3

Dunkirk


3

The Dark Tower


3

Emoji Filmen - DK tale - 2D


Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


Tulipanfeber


Bigfoot Junior - DK tale


Annabelle 2: Skabelsen


Girls' Night Out


  torsdag 24. august

  1t 50min

  Tilladt over 11 år

  American Made

  10:00
  3 - Sal 2
  18:15
  Sal 1
  20:45
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  3
  I det sidste årti af Den Kolde Krig involverer CIA sig i en række lyssky operationer mod kommunistiske partisangrupper og et enkelt revolutionært styre i Mellemamerika, sandinisterne i Nicaragua.

  Det bliver chancen for den dristige pilot Barry Seal. Den ene vej flyver han illegale – russiske – våben til Contra-oprørerne i Nicaragua uden om de amerikanske myndigheder. Den anden vej flyver han – uden at CIA stiller kritiske spørgsmål – kokain for de colombianske narkokarteller. På den ene side en sand patriot, på den anden side narkosmugler. Men – hey – det gør ikke noget, når man er på de godes side!

  Barry Seal bliver styrtende rig. Hans elskede kone Lucy og deres børn lever i luksus, og de mange penge, der strømmer til den lille flække Mena i Arkansas, gør dem populære i lokalsamfundet. Som til gengæld ikke stiller spørgsmål til, hvad den livlige trafik fra Seals private lufthavn handler om, og ser igennem fingre med, at CIA træner Contra-partisaner på en base i nærheden.

  ​”American Made” er en satirisk gengivelse af forspillet til det, der siden blev kendt som Iran-Contra-skandalen, hvor CIA så igennem fingre med at deres uautoriserede udenrigspolitik i Mellemamerika blev udnyttet af narkosmuglere.
  Biografpremiere: Torsdag 24. august
  Instruktion: Doug Liman
  Skuespillere: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Caleb Landry Jones, Jesse Plemons, Jayma Mays
  Spilletid: 01:50
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  2t 14min

  Anbefalet over 7 år

  The Big Sick

  10:00
  3 - Sal 3
  18:15
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  3
  Det slår gnister, da Kumail møder Emily efter et standup show og det der egentlig skulle have været et engangsknald viser sig at være den ægte vare. Kumails pakistanske familie har dog andre planer for sønnens fremtidige giftermål.

  Da Emily bliver ramt af en mystisk sygdom og indlagt på hospitalet, må Kumail håndtere mødet med hendes forældre, der bestemt ikke ser ham som den perfekte svigersøn. Totalt akavet og med alle odds mod sig kaster Kumail sig ind i kampen for at redde Emily og vinde forældrenes hjerter.
  Biografpremiere: Torsdag 17. august
  Instruktion: Michael Showalter
  Skuespillere: Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Holly Hunter, Ray Romano, Anupam Kher
  Spilletid: 02:14
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 59min

  Tilladt over 15 år

  Dunkirk

  10:00
  3 - Sal 1
  20:30
  Sal 4
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  3
  26. maj 1940 omringes hundredtusinder af britiske og allierede tropper af fjendtlige styrker. De er fanget på en strand med ryggen mod havet og situationen bliver hurtigt desperat, da fjenden begynder at angribe fra alle sider.

  Historien udfolder sig til lands, til vands og i luften. RAF Spitfire jagerfly angriber utrætteligt de fjendtlige jagere, i et desperat forsøg på at beskytte de hundredtusindvis af forsvarsløse soldater på stranden. Samtidig påbegynder hundredvis af småbåde, bemandet af både soldater og civile, en desperat redningsaktion for at redde så mange som muligt af deres soldater.

  Det bliver en desperat kamp mod tiden, der på alle måder er ved at rinde ud...
  Biografpremiere: Onsdag 19. juli
  Instruktion: Christopher Nolan
  Skuespillere: Tom Hardy, Cillian Murphy, Mark Rylance, Harry Styles, Kenneth Branagh
  Spilletid: 01:59
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 41min

  Tilladt over 11 år

  The Dark Tower

  10:00
  3 - Sal 4
  20:45
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  3
  Der er andre verdener end disse.... Stephen Kings ”The Dark Tower”, som er den episke serie af fantasy-romaner skrevet af en verdens mest berømte forfattere, er nu snart biografaktuel.

  Den sidste ridderkriger, Roland Deschain (Idris Elba), er blevet låst fast i et evigt slag mod Walter O'Dim, også kendt som Den Sorte Ridder (Matthew McConaughey).

  Deschain er fast besluttet på at forhindre ham i at vælte det mørke tårn, som holder Universet sammen. Med verdens skæbne på spil står godt og ondt overfor at kollidere i den ultimative kamp, da kun Roland kan forsvare tårnet mod Manden i Sort
  Biografpremiere: Torsdag 17. august
  Instruktion: Nikolaj Arcel
  Skuespillere: Idris Elba, Katheryn Winnick, Matthew McConaughey, Abbey Lee, Jackie Earle Haley
  Spilletid: 01:41
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 40min

  Anbefalet over 7 år

  Emoji Filmen - DK tale - 2D

  16:00
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Emoji Filmen” tager os med dybt ind i en helt ny og hemmelig verden inden i din smartphone.

  Skjult inden i mobilen ligger SMSkilstrup, en sydende storby, hvor alle dine yndlings emojis bor og arbejder. I denne skjulte verden har de mange emojis kun et ansigtsudtryk med undtagelse af Gene (T.J. Miller/ Ruben Søltoft), en sprudlende emoji, der er ved at revne af begejstring over sine mange overstrømmende udtryk. Men da en funktionsfejl en pludselig en dag truer mobilen – og dermed alle emojiernes liv – samler Gene sine to bedste venner, den praktisk anlagte Hi-5 (James Corden/ Esben Dalgaard Andersen) og den berygtede kodebryder emoji, Jailbreak (Anna Faris/Cecilie Stenspil) for at stoppe den truende katastrofe.

  Sammen begiver de tre venner sig på et episk app’entyr gennem mobilens mange skjulte passager for at redde deres verden, inden den bliver slettet for altid …
  Biografpremiere: Torsdag 3. august
  Instruktion: Tony Leondis
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:40
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 42min

  Tilladt for alle

  Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D

  16:00
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Gru mister sit arbejde, men finder en bror! Netop som alt synes at gå godt for Gru, hans nye kone Lucy og de tre adopterede piger Margo, Edith og Agnes, ramler det hele.

  De bliver snydt af en ny superskurk ved navn Balthazar Bratt, og den fiasko fører til deres fyring som hemmelig agenter. Grus Minions glæder sig, for de håber, at Gru vil genoptage sin kriminelle karriere. Da han holder sig til loven og familien, vælger de gule Minions at gå deres egne veje – hvilket fører direkte i fængsel.

  Midt i ulykken får Gru imidlertid besked om, at han har en tvillingebror, som – uden hans vidende – er vokset op hos deres far i Freedonia. Glæden over at finde sin forvundne bror bliver dog blandet med en vis misundelse, for Dru er i modsætning til Gru charmerende, rig og har en flot gylden manke. Søskendejalousien må dog vige, da Dru afslører, at han ville ønske, at han var et ondt geni som Gru … og kunne de ikke blive et godt par? Bare for et sidste stort kup? Gru lader sig friste for familieskabets skyld. Og for at få skovlen under Balthazar Bratt.
  Biografpremiere: Torsdag 29. juni
  Instruktion: Kyle Balda, Pierre Coffin
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:42
  Censur: Tilladt for alle

  1t 47min

  Tilladt over 11 år

  Tulipanfeber

  16:00
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Oscarvinder Alicia Vikander fra ’Den danske pige’ er tilbage i et elegant og medrivende drama om kærlighed og begær, hvor hun spiller over for Christoph Waltz og Judi Dench.

  Amsterdam i 1600-tallet. Den velhavende og aldrende købmand Cornelis Sandvoort (Christoph Waltz) hyrer en ung maler til at male et portræt af sin unge, smukke hustru, Sophia (Alicia Vikander) og ham selv. Sophia og maleren forelsker sig i hinanden, mens hun sidder model for ham.

  De indleder en passioneret og hemmelig affære og mens tulipanfeberen er på sit højeste, iværksætter de to elskende en risikabel og livsfarlig plan for at sikre en fremtid sammen.
  Biografpremiere: Torsdag 13. juli
  Instruktion: Justin Chadwick
  Skuespillere: Alicia Vikander, Dane DeHaan, Cara Delevingne, Christoph Waltz,
  Spilletid: 01:47
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 31min

  Anbefalet over 7 år

  Bigfoot Junior - DK tale

  16:00
  Sal 4
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Den 13-årige Adam er lidt af en særling, og han ønsker brændende at løse mysteriet om sin fars forsvinden.

  Han kaster sig derfor ud i en vild rejse og opdager, at hans far er ingen ringere end den legendariske Bigfoot. Faren har gemt sig i skovene i årevis for at beskytte sig selv og familien mod HairCo. - et ondt selskab, som vil eksperimentere med Bigfoots særlige DNA.

  Adam finder ud af, at han også har farens særlige superkræfter, men HairCo. er i hælene på dem, så Adam og Bigfoot får knap tid til at lære hinanden at kende, før de befinder sig i fare igen.
  Biografpremiere: Torsdag 27. juli
  Instruktion: Ben Stassen
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:31
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  2t 02min

  Tilladt over 15 år

  Annabelle 2: Skabelsen

  18:15
  Sal 3
  20:45
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  I ”Annabelle 2: Skabelsen” inviterer en dukkemager og hans kone, flere år efter deres datters tragiske død, en nonne og flere af pigerne fra et lukket børnehjem ind i deres hjem. Men inden længe er de alle jagtet af dukkemagerens besatte skabning, Annabelle.
  Biografpremiere: Torsdag 10. august
  Instruktion: David F. Sandberg
  Skuespillere: Miranda Otto, Stephanie Sigman, Alicia Vela-Bailey, Javier Botet, Anthony LaPaglia
  Spilletid: 02:02
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 37min

  Girls' Night Out

  18:15
  Sal 4
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  I GIRLS' NIGHT OUT mødes fem tidligere college veninder efter 10 år til en festlig polteraften weekend i Miami.

  Under festlighederne vælter de festens højdepunkt - en mandlig stripper - omkuld med døden til følge.

  Midt i al vanviddet med at finde ud af hvad de nu stiller op med den døde stripper og konsekvenserne af de, ender deres aften med at bringe dem endnu tættere sammen end de tidligere har været. Medv: Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilana Glazer, Zoë Kravitz og Paul W. Downs. GIRLS' NIGHT OUT er instrueret af Lucia Aniello.
  Biografpremiere: Torsdag 20. juli
  Instruktion: Lucia Aniello
  Skuespillere: Scarlett Johansson, Zoë Kravitz, Kate McKinnon, Demi Moore, Colton Haynes
  Spilletid: 01:37
  Censur:

  fredag 25. august

  Emoji Filmen - DK tale - 2D


  Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


  Tulipanfeber


  Bigfoot Junior - DK tale


  American Made


  The Big Sick


  Annabelle 2: Skabelsen


  Girls' Night Out


  Dunkirk


  The Dark Tower


   lørdag 26. august

   Emoji Filmen - DK tale - 3D


   3

   Emoji Filmen - DK tale - 2D


   Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


   Bigfoot Junior - DK tale


   Annabelle 2: Skabelsen


   Biler 3 - DK tale - 2D


   S

   Kidnapning


   Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


   American Made


   The Big Sick


   Girls' Night Out


   The Hitmans Bodyguard


   S

   Dunkirk


   The Dark Tower


    søndag 27. august

    Formel 1 - Belgien


    Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


    Emoji Filmen - DK tale - 2D


    Bigfoot Junior - DK tale


    Annabelle 2: Skabelsen


    Kidnapning


    Biler 3 - DK tale - 3D


    3

    Valerian and the City of a Thousand Planets - 2D


    The Big Sick


    Girls' Night Out


    American Made


    Dunkirk


    The Dark Tower


     mandag 28. august

     Emoji Filmen - DK tale - 2D


     Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


     Tulipanfeber


     Bigfoot Junior - DK tale


     American Made


     Annabelle 2: Skabelsen


     Girls' Night Out


     Dunkirk


     The Dark Tower


      tirsdag 29. august

      Emoji Filmen - DK tale - 2D


      Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


      Tulipanfeber


      Bigfoot Junior - DK tale


      American Made


      The Big Sick


      Annabelle 2: Skabelsen


      Girls' Night Out


      Dunkirk


      The Dark Tower


       onsdag 30. august

       Emoji Filmen - DK tale - 2D


       Grusomme Mig 3 - DK tale - 2D


       Tulipanfeber


       Bigfoot Junior - DK tale


       American Made


       The Big Sick


       Annabelle 2: Skabelsen


       Girls' Night Out


       Dunkirk


       The Dark Tower


        lørdag 2. september

        Emoji Filmen - DK tale - 2D


         torsdag 28. september

         Blade Runner - The Final Cut


          fredag 29. september

          Blade Runner - The Final Cut


           lørdag 30. september

           Blade Runner - The Final Cut


            søndag 1. oktober

            Blade Runner - The Final Cut


             mandag 2. oktober

             Blade Runner - The Final Cut


              tirsdag 3. oktober

              Blade Runner - The Final Cut


               onsdag 4. oktober

               Blade Runner - The Final Cut


                torsdag 5. oktober

                Blade Runner - The Final Cut


                 fredag 6. oktober

                 Blade Runner - The Final Cut


                  lørdag 7. oktober

                  Blade Runner - The Final Cut


                   søndag 8. oktober

                   Formel 1 - Japan


                   Blade Runner - The Final Cut